Jump to content



Welcome to AstaHost - Dear Guest , Please Register here to get Your own website. - Ask a Question / Express Opinion / Reply w/o Sign-Up!

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  yordan : (21 April 2014 - 09:11 PM) Hey, Ritesh, Did You Hear Me?
@  yordan : (14 April 2014 - 05:28 PM) By The Way, This Could Be An Interesting Subject For A Topic, What About Posting This Question? Let's See If Other People Have The Same Feeling Concerning Bootlists!
@  yordan : (13 April 2014 - 09:36 AM) Boot Order : Cd, [Usb,] Hard Drive :D
@  yordan : (11 April 2014 - 07:23 PM) I Simply Let The Bios Do That
@  Ritesh : (11 April 2014 - 10:23 AM) Is It Possible To Launch Fedora Live Cd Or Installation Disk From Hard Drive On Windows Platform Using Grub Mbr File.
@  Ritesh : (11 April 2014 - 10:21 AM) No U Are Not.. Btw.. I Have Question For You.
@  yordan : (10 April 2014 - 08:02 AM) You Are Partially Right.
I Was Not.
Nevertheless, I Am Again :)
@  Ritesh : (09 April 2014 - 07:33 PM) :P
@  Ritesh : (09 April 2014 - 07:33 PM) I Think U R Not..
@  yordan : (09 April 2014 - 09:28 AM) I'm The Master Of The Shoutbox!
@  yordan : (05 April 2014 - 10:32 PM) He-He
@  Ritesh : (04 April 2014 - 06:59 PM) Ha Ha Ha ....
@  yordan : (04 April 2014 - 11:15 AM) Welcome Back, Starscream!
@  yordan : (03 April 2014 - 02:31 PM) And I Hope That He Will Come Back Soon :)
@  yordan : (01 April 2014 - 02:53 PM) Nice, Ritesh Came, I'm Not Home Alone Today.
@  Ritesh : (01 April 2014 - 08:51 AM) Oh!!! Poor Dear Yordan..
@  yordan : (31 March 2014 - 10:02 AM) I'm A Poor Lonesome Cow-Boy
@  yordan : (27 March 2014 - 02:22 PM) He Is Unpatient Due To His Patients!
@  Ritesh : (27 March 2014 - 10:46 AM) :(
@  Ritesh : (27 March 2014 - 10:46 AM) He Is Busy With His Patients.

Photo
- - - - -

Can I Transfer Credits To And From Trap17?


8 replies to this topic

#1 seec77

seec77

    Advanced Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 20 May 2006 - 08:36 PM

Can I transfer credits from an Astahost forum account to or from a Trap17 forum account? I host a website for my band here on Astahost, and another band member of mine wanted to support me with the forum activity thing (I can't always be active), but he's more interested in the discussions going on at Trap17. I know the Transfer Credits page, but it only asks for a username to transfer to, and I noticed that my AH username isn't registered on Trap, so that means that the credit transfer host relies on there only being one instance of a username, and if I were able to transfer credits to Trap from there, then you guys would've had to assure my user was registered over there at Trap. In short, is it possible?

#2 pyost

pyost

    Way Out Of Control - You need a life :)

  • Members
  • 1,090 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver, British Columbia
  • myCENTs:67.69

Posted 20 May 2006 - 09:04 PM

I think it is not possible, because that way people could abuse it. You would be able to register two accounts and maintain your account more easily :D

#3 seec77

seec77

    Advanced Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 20 May 2006 - 09:34 PM

I don't really think that's an adequate reason. I mean, one can also create two accounts on Astahost, and reply to his own posts with more insignificant babble, which is even easier than actually indulging in coherent communication on Trap17. Besides, it's not like it's easier to maintain your hosting credits if you also have a Trap17 user, besides your Astahost user, because you still have to participate in twice as many threads and discussions, and write twice as much, to get twice as much hosting creds. Some people just might have a lot to say about both the Astahost and the Trap17 areas.

#4 Guest_jlhaslip_*

Guest_jlhaslip_*
  • Guests

Posted 21 May 2006 - 05:23 AM

I have an account here were I enjoy the privilege of being an "outsider" and a relatively in-active member ( I only visit once in a while) and I also have a Hosting account membership at the trap17 were I am a Moderator. As far as I am aware, you may have membership at both places, but a Hosting account at only one. Credits are not transferrable except to/from Hosted members within the same site. I don't know why except I speculate that it is to avoid situations where there is a possibility for abuse, as already indicated. So I am in a similar situation. I have over 100 credits here which I will never use, but can not transfer to others. Oh well... I figure the knowledge I glean from Astahost is worth it.

#5 miCRoSCoPiC^eaRthLinG

miCRoSCoPiC^eaRthLinG

    PsYcheDeLiC dR3aMeR

  • Members
  • 2,248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bangkok, Thailand
  • Interests:Photography, Magic Tricks, Numismatics & Philately to some extent, Being a nuisance in general (that's my favourite)
  • myCENTs:NEGATIVE[-21.50]

Posted 21 May 2006 - 09:48 AM

See the whole point of our hosting system is that we give hosting in exchange of Good posts.

Also note that, credits transfer is possibly ONLY from one HOSTED member to another.

If we allowed transfer of credits from non-hosted accounts, it'd beat the whole purpose.

One can easily come in, make a few good posts, get hosting and never bother to post well after that. He can easily set up a bunch of fake accounts and keep posting short useless stuff - which will nevertheless give him 1-2 credits in each account - which he can then transfer to his hosted account and keep it going...

That's not how it works here. You need to keep up a steady rate of posting against the hosting account.

Hence, we've no such facility to transfer credits between the services AND between non-hosted to hosted accounts. Credits transfer is possible only between hosted accounts and that too when you have credits in excess of 30. Any amount over 30 credits is available for transfer - and there's a surcharge of 3% which we deduct everytime during transfers.

#6 seec77

seec77

    Advanced Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 21 May 2006 - 03:15 PM

Got it! Thanks anyways! :D

#7 livingston

livingston

    Advanced Member

  • Members
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tuticorin, India
  • myCENTs:0.55

Posted 26 March 2007 - 07:08 PM

i'm running out of credits in Astahost, but I've more than suffcient credits in Trap17 can I transfer my credits from Trap17 to astahost

#8 pyost

pyost

    Way Out Of Control - You need a life :)

  • Members
  • 1,090 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver, British Columbia
  • myCENTs:67.69

Posted 26 March 2007 - 08:52 PM

No. You can transfer your web site to Trap17 and achieve the same effect ;)

#9 axeffect

axeffect

    Member [ Level 1 ]

  • Members
  • 32 posts

Posted 09 July 2007 - 05:30 PM

you would end up with half your credits in each account...

why not have 1 account with double the credits?

too cool for it?



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users